Rólam

Sajnos én későn találkoztam a jógával. Az első óra nem tetszett, unalmasnak találtam. Akkor még nem álltam rá készen. Egy későbbi újra próbálkozásnál viszont valami elindult bennem. A jóga valamit felébresztett bennem, és azóta elindult egy csodálatos “utazás”.

Az elején az aktívabb ashtanga és vinyasa órák vonzottak, a pörgős yang típus tudott lenyugtatni. Később sajnos egy műtét után le kellett lassítanom, és akkor ismerkedtem meg a yin típusú jógával, ami azóta egy egészen más dimenzióba vitt.

Nagyon sokat köszönhetek a jógának testileg és lelkileg egyaránt. Türelemre tanít, segít a jelenben lenni, segít elfogadni, megérteni és elengedni. Ha kicsit is kibillenek az egyensúlyból, a gyakorlás vagy az oktatás mindig segít visszatérni. Alázatot, türelmet, higgadtságot tanultam, amióta oktatok. Illetve elfogadást. Önmagam és mások elfogadását.

Abból a sok jóból, egyensúlyból, harmóniából, pozitív életszemléletrőléletszemléletből, amit a jógától kaptam és kapok, szeretnék átadni a gyakorlóknak annyit, amennyit csak lehet.

200 órás Gerinc-, hatha- és yin jógaoktató vagyok. Tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének.

Aerial Gerincjógát Schandl Annánàl végeztem.

500 órás  képzésemet Yogin képzőben végeztem Tengerdy Ágnes vezetésével.

Yin jóga lett a szívem csücske.

Több Yin jóga képzésen vettem részt Arhanta yoga, Jakab Adrienn, Jo Phee,Rosé Erin Vaughn,Travis Elliot,Bernie Clark 

Valamint kozmetikus,Alternatív mozgásterapeuta és Akupresszőr vagyok

Amivel még foglalkozom

AKUPRESSZŐR

ALTERNATÍV MOZGÁSTERAPEUTA

KOZMETIKUS